Timpi de lucru pentru paine
Multa lume ma intreaba cand am timp sa fac paine, cunoscut fiind ca necesita un timp indelungat. De aceea am sacrificat acest post, si in… Read More »Timpi de lucru pentru paine
Multa lume ma intreaba cand am timp sa fac paine, cunoscut fiind ca necesita un timp indelungat. De aceea am sacrificat acest post, si in… Read More »Timpi de lucru pentru paine
Astazi o sa facem o exceptie, si in loc de paine o sa va prezentam un cozonac cu maia, fara pic de drojdie. E adevarat, domnul… Read More »Cozonac cu maia, fara drojdie
Astazi am facut o paine pentru atelierul de cozonaci plamaditi cu maia gazduit de The hobby si prezentat de Iulian Dutu.Din 100% grau, cu 100%… Read More »Paine neagra, pentru atelierul lui Iulian
Reteta asta este de povestit. Povestea incepe cu un kilogram de grau, curat-selectionat, gata de macinat, de la magazin Titan-Belforno luat. Disponibil in Campia Libertatii… Read More »Paine integrala cu grau de Titan macinat proaspat
Astazi am scos de la cuptor si prima paine ce va calatori in afara Bucurestiului, si anume va ajunge la Cluj, la Ulise. Sper ca… Read More »Paine calatoare
Painea de azi este tot o paine a copilariei, similara ca si compozitie cu Painea din copilarie. Pentru un plus de autenticitate, am facut aceasta paine, care… Read More »Paine la covata
Am inceput aceasta paine cu speranta ca astazi, sambata, 31.03.2012 va fi o zi frumoasa, si vremea ne va permite sa o scoatem in lume,… Read More »Paine umeda
Alta paine creata pentru a fi expusa si daruita spre degustare la IARMAROC – targul de odinioara, de la Muzeul Taranului Roman Din faina alba, de… Read More »Paine “Rodul pamantului”
Azi am scos la iveala doua paini, una dintre ele pentru Loredana, iar alta pentru a fi expusa si daruita spre degustare la IARMAROC –… Read More »Paine “complicata”
Tocmai ce am primit doua brotform-uri minunate din Austria, de la Osttiroler Getreidemühlen. Aceste cosuri de dospire speciale, din lemn de rachita, sunt folosite indeosebi atat… Read More »Paine alba simpla, mare