Kone Tech – cuptorul tau special pentru pizza
V-ați decis să treceți la nivelul următor al aventurii în aer liber, pregătind pizza în timpul unei aventuri in natura. Dar, cu atât de multe… Read More »Kone Tech – cuptorul tau special pentru pizza
V-ați decis să treceți la nivelul următor al aventurii în aer liber, pregătind pizza în timpul unei aventuri in natura. Dar, cu atât de multe… Read More »Kone Tech – cuptorul tau special pentru pizza
Dupa o pauza destul de mare in care nu am putut coace la cuptor, iata ca acum am revenit la painea traditionala, cu coaja crocanta,… Read More »Back in business – paine neagra cu maia alba
Pentru iubitorii de paine integrala cu maia, cei care tin diete de genul Montignac, Dukan, iata ca revin cu reteta de paine integrala cu maia, la… Read More »Paine integrala cu maia, la masina de paine
Dupa prima reusita, destul de surprinzatoare dealtfel, in care am copt o paine cu maia la masina de paine am hotarat sa incerc o reteta… Read More »Paine cu faina alba si bere, cu maia, la masina de facut paine
Cum – necum, dupa vreun an de folosire cuptorul meu creat in epoca consumului a intrat in pana. Nu de curent, ci de buton. Expresia… Read More »Paine fara sare, cu maia, la masina de paine
Se pare ca mai toti din cei pe care ii stiu eu ca fac paine lasa Ciabatta la urma. E adevarat, iti trebuie ceva experienta… Read More »Experimentul CIABATTA
Provenita din cultura autentica de maia San Francisco, maiaua folosita la aceste paini a fost derivata din cea alba incepand cu a doua zi de hranire,… Read More »Paine neagra cu maia autentica de secara San Francisco. Autoliza (II)
Maiaua autentica San Francisco a ajuns in mainile mele intr-un moment potrivit, pentru ca a fost cea care m-a lasat sa intru putin si in… Read More »Paine alba cu maia autentica San Francisco, Autoliza (I)
Aceasta este prima paine alba in care am folosit o maia noua. Maiaua a fost reactivata dintr-un plic de maia uscata “authentic San Francisco sourdough”,… Read More »Toast alb cu maia autentica San Francisco