Practica
– Pentru pâine crocantă
– Distributie ideala a caldurii datorita perforatiei speciale
– Rezistenta la căldură până la 230 °C
Îți place mirosul delicios al pâinii proaspăt coapte?
Atunci ar trebui să încerci și tu, pentru că coacerea te face fericit și te relaxeaza. Și știm despre ce vorbim. Există multe motive pentru a vă coace propria pâine. Unul important, de exemplu, este că pâinea ta este atât de lipsită de aditivi, agenți artificiali sau conservanți. Altul ar fi să economisești bani. Pentru a vă ajuta să reușiți în acest demers, avem formele potrivite pentru copt. Acestea sunt fabricate din oțel carbon perforat special, de foarte înaltă calitate și care prezintă o conductie excepțional de bună a căldurii. Perforațiile fine permit excesul de umiditate să se evapore în timpul coacerii. Rezultatul: pâine de casă, bună – crocantă la exterior și pufoasă, moale la interior. Ne-am gândit și la o acoperire antiaderență foarte bună, astfel încât să puteți scoate cu ușurință pâinea din tava după coacere.
Si poti incerca una dintre rețetele noastre preferate, care poate fi citită prin codul QR de pe ambalaj.