Potrivit pentru cuptor si gratar, perfect pentru paine si pizza; fabricat din teracota (produs natural), produs in Germania, certificat pentru alimente; emisie de caldura constanta, absoarbe excesul de umiditate, usor de curatat, a nu se spala in masina de spalat vase; include reteta. Dimensiuni 40 * 30 cm | Grosime 2,5 cm | rezistent la caldura pana la 1000 ° C
Instrucțiuni: Așezați piatra de copt pe grilaj în mijlocul cuptorului rece. Preîncălziți cuptorul cu piatra de copt înăuntru la căldură maximă (căldură de sus și de jos) timp de 25-45 de minute. Puteți testa dacă piatra de copt a atins temperatura potrivită cu o picătură de apă: apa trebuie să se evapore imediat la atingerea pietrei. Puneți aluatul pe piatra de copt fierbinte, renuntand la hârtia de copt. După coacere, se lasă piatra de copt in cuptor să se răcească complet. Sfat: Pentru a rumeni mai pronuntat partea de sus a pâinii, lăsați pornita încălzirea in zona superioara în timpul coacerii.
Curățare și îngrijire: Înainte de a utiliza piatra de copt pentru prima dată, ștergeți cu o cârpă ușor umezită doar cu apă (fără detergent), apoi lăsați să se usuce in aer liber. Dupa utilizare, puteți curăța piatra de copt de preferat cand este calduta sau rece, folosind o spatulă de lemn și o perie moale. Stergeti apoi cu o carpa umeda si eventual clătiți doar cu apă. Nu folosiți obiecte ascuțite sau detergent pentru curățare. Când curățați piatra de copt cu multa apă, lăsați-o să se usuce cel puțin o săptămână, deoarece în caz contrar piatra se poate crăpa la reîncălzire.
nicoleta (proprietar verificat) –
Excelent. Multumesc
Victoria C. (proprietar verificat) –
Excellent!
Simona Adina (proprietar verificat) –
Next level of Pizza. A iesit cea mai buna pizza pe care am mancat-o pana acum (bineinteles cu faina speciala pt pizza).
Stefan T. (proprietar verificat) –
Este exact ce imi doream ca incepator in ale brutariei. Material solid si rezultate de coacere pe masura!