Astazi am scos de la cuptor si prima paine ce va calatori in afara Bucurestiului, si anume va ajunge la Cluj, la Ulise. Sper ca aceasta surpriza sa ii faca placere, asa cum si mie mi-a facut placere sa ii dau viata acestei paini.
Painea este una din categoria simpla, “intermediara”, si anume cu faina integrala, faina alba si kefir. Se remarca si aici “X”-ul deja traditional si caroiajul specific al crestarii.
Bon appetit, Ulise!
Nu mi-am imaginat ca asa ceva se poate intampla, dar cand am deschis coletul livrat de curier si mirosea atat de bine a paine, am inteles ca este marca "Moara de Cereale".
O sa ma rezum la a spune: "Prieteni dragi, continuati cu aceasta atitudine surprinzatoare pentru tara in care traim, iar rezultatele nu o sa intarzie sa apara"
Multumim, Ulise. Preluam ideea deosebita de a face din mirosul de paine o marca "Moara De Cereale" si ne bucuram ca am reusit sa iti bulversam imaginatia. Si speram ca pe langa aroma ai fost cucerit si de gustul de neuitat al unei paini cu maia.